YuYaYu (Quechua voor ‘leren/herinneren’) is in 2009 opgezet door Margreth de Werk. Kinderen zijn haar belangrijkste drijfveer: bij hen begint alles. Kinderen hebben recht op een fijne jeugd en goed onderwijs, zodat ze later voor zichzelf en anderen kunnen zorgen.

Het is belangrijk de cirkel te doorbreken: zonder geld kunnen mensen in Zuid-Amerika hun kinderen niet goed verzorgen. Deze kinderen moeten meewerken om geld te verdienen en  hebben geen tijd en geld voor school. Vanwege slechte verzorging zijn ze vaak te zwak om goed te leren. En zonder onderwijs zal het deze kinderen net zo vergaan als hun ouders. Ze hebben dus een steuntje in de rug nodig.

YuYaYu doorbreekt de cirkel op meerdere manieren. De kinderen worden verzorgd en onderwezen waardoor zij zichzelf later kunnen onderhouden en de moeders krijgen werk zodat ze uiteindelijk zelfstandig voor hun kinderen kunnen zorgen.

YuYaYu is kleinschalig en transparant. Dankzij de directe contacten komt elke cent ten goede aan de projecten. Ook kleine bedragen zijn welkom: voor 7,50 euro per maand voed je een kind. Lees wat YuYaYu doet en doneer nu! Het is ook altijd mogelijk om eenmalig te doneren op rekeningnummer: NL06ABNA0604483597 ten name van Stichting YuYaYu.

STEUN YUYAYU

  • Word donateur;
  • Doe mee aan inzamelingsacties;
  • Koop de Made in Wawacha producten die gemaakt zijn door de moeders van Wawacha;
  • Stort eenmalig op rekeningnummer: NL06ABNA0604483597 ten name van Stichting YuYaYu;

Mail naar info@yuyayu.nl als u meer voor de stichting wilt betekenen of kijk bij contact.

YUYAYU IS EEN ANBI STICHTING

Op de site van de belastingdienst kun je meer lezen over ANBI stichtingen.

Dit heeft als mogelijk voordeel voor u dat giften fiscaal aftrekbaar zijn.